Полицаите Любка Гечева и Георги Малински са били свидетели на катастрофата на

...
Полицаите Любка Гечева и Георги Малински са били свидетели на катастрофата на
Коментари Харесай

Нови кадри заковават полицайката от фаталното меле с Поршето


Полицаите Любка Гечева и Георги Малински са били очевидци на злополуката на Околовръстното, при която почина френски жител, само че са подминали местопроизшествието. След това карали 1 км на заден ход, с цел да се отзоват на сигнала от диспечер.

Това излиза наяве от изявление на bTV с Десислава Петрова, представител на Софийската градска прокуратура.

По думите ѝ на записи се вижда, че полицейският автомобил кара зад колата на Димитър Любенов без да прави опит да го спре. „ Това, което е обезпокоило наблюдаващия прокурор е, че патрулен автомобил, до момента в който извършва служебните си отговорности, тук-там се движи със скорост над разрешената без да направи опит да прекрати придвижването на обвинения и без сигнални светлини “, сподели Петрова.

На записите се вижда също по какъв начин полицейският автомобил доближава мястото на случая. Униформените виждат злополуката, подминават, след което връщат на заден ход в продължение на километър, с цел да се отзоват на сигнал от дежурната част.

Петрова посочи, че прокуратурата е схванала за подозренията в дейностите на Министерство на вътрешните работи от медиите.

На въпрос дали ще бъде повдигнато обвиняване на униформените за приемане на рушвет, Петрова сподели, че това ще стане единствено в случай че се открият изрично такива данни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР